Thursday, February 23, 2012

jahatkah aku?



hello readers!
korang semua sihat??
mesti la sihat..kalau tidak..takde la korang nak mengadap blog den ni..
Den bukan apa..den ni sebenarnya sedih and kecewa dengan segelintir kawan kita ni...
orang buat baik.mesti ada yang mengata dibelakang.
kenapa harus mengata kat belakang..
kalau dah rasa tak puas hati tu..
korang cakap mata ke mata la...
kalau korang cakap kat depan..
mungkin kita boleh diterima.
and kita boleh ubah atau perbaiki apa yang salah dan kurang...
kita buat BAIK.bukannya buat JAHAT..
kita just nak improve knowledge pasal menulis or berkarya..
so..korang sepatutnya support..bagi cadangan or advise..
supaya jadikannya lebih elok..
ini tidak...
menjatuhkan semangat ada la...
korang pikir la yang mana baik..yang mana buruk..
kita semua ada akal...
pikir la ye..semua dah besar...

2 comments:

ann_neyssa said...

yez!x supp0rtive langsung..

nuruliffah said...

2 ar...sabo je